SZOLGÁLTATÁSAINK

Szolgáltatásaink lefedik a teljes munkafolyamatot az alábbiak szerint:

1. Megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Mindegy, hogy Önt befektetőként a legmagasabb hozam motiválja az erre szánt keretből, vagy leendő lakástulajdonosként pont azon a környéken, pont egy olyan méretű és felépítésű ingatlant keres, hogy odaköltözhessen, mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbbet!

Napi szinten figyeljük és elemezzük a budapesti ingatlanhirdetéseket, így folyamatosan rendelkezünk egy „Best Deal” („legjobb üzlet”) adatbázissal, amelyből azonnal tudunk ajánlani befektetőinknek ingatlanokat. Ezekre az ingatlanokra kész üzleti tervekkel rendelkezünk, amely tartalmazza, hogy milyen értéknövelő módokat javasolunk, az mennyibe fog kerülni és ezen változtatások elvégzése után mennyi lesz az ingatlan piaci értéke.

Emellett vállaljuk egyedi igények alapján is a keresést Budapesten és a megyei jogú városokban, hogy megtaláljuk Önnek amit megálmodott!

2. Kihozzuk belőle a maximumot!

Egy felújítást igénylő ingatlan általában sokkal olcsóbban megvehető és a felújításkor ráköltött összegnél jóval nagyobb mértékben nő az értéke. Mi minden esetben azt vizsgáljuk, hogyan növelhető ez az érték a legjobban, például

  • Lehet-e növelni a szobaszámot?

  • Lehet-e növelni a hasznos alapterületet, például galéria építéssel?

  • Ideális-e a helyiségek elrendezése, vagy érdemes változtatni rajta?

Ezt követően megtervezzük a burkolatokat, a beépített bútorokat, a vizes helyiségeket úgy, hogy minden komponens színben és stílusban harmonizáljon egymással.

Nagyon ügyelünk a felújítás minőségére, ami nem azt jelenti, hogy méregdrága anyagokat építünk be, sokkal inkább a beépítés minősége számít, ezért igényes iparosokkal dolgozunk, akiknek a munkáját folyamatosan felügyeljük.

Ebben a fázisban a tervezéstől az anyagbeszerzésen át a munkálatok ütemezéséig és irányításáig, valamint a minőség-ellenőrzésig mindent elvégzünk, ha megbízóink kérik.

3. Az elérhető legmagasabbra növeljük az értékét!

A munkánk rövid, de talán leglényegesebb fázisa! Az angol nyelvterületen „Home Staging” (ejtsd: hóm sztédzsing) kifejezésre itthon jellemzően az „eladásra felkészítés”-t használják.

Ebben a fázisban az ingatlan alapos takarítása az első, majd a bútorok és a kiegészítők kifinomult elhelyezése, amitől elbűvölő lesz a lakás! Olyan, amelybe belépve azonnal beleszeret a vevő és változtatás nélkül, minden kiegészítővel együtt úgy akarja megvenni, ahogy van!

Sokan nem gondolják, de szinte minsen esetben ezzel történik a legmagasabb értéknövelés, amit viszont csak egy szakember tud maximálisan megvalósítani. Sok embernek nagyon jó az ízlése, a lakásukba belépve kellemes harmónia fogad bennünket, azonban mindenkinek azonnal feltűnik, ha olyan helyen jár, ahol egy szakember volt a belsőépítész, vagy a lakberendező. Mert azt a bizonyos pluszt csak ők tudják hozzátenni! Márpedig ez a „kis” plusz milliókkal növeli az ingatlan értékét!

3. Gyorsan értékesítjük!
AHome Staging-ben jártas, professzionális fotós elkészíti az ellenállhatatlan képeket, elkészül a profi hirdetés, aztán jöhetnek az érdeklődők! Nekik a tervezést és a berendezést végző szakember mutatja meg a lakást és beszélget velük a kérdéseikről.

Az így felkészített ingatlan az átlagosnál gyorsabban és magasabb áron kel el. Például egy 37 négyzetméteres, VII. kerületi lakást nemrég két hét alatt adtunk el, a környéken szokásos négyzetméter árnál 15%-kal magasabban!

Aztán ha ez megvan, jöhet a következő! Mert befektetőinknek megjön a kedvük a hozam és a forgási sebesség láttán!


És Önnek miben állhatunk a rendelkezésére? A komplex szolgáltatás mellett az egyes rész területekre is várjuk érdeklődését, ha csak arra van szüksége!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!